Ormanlık Alanda Çıkan Silahlı Kavgada Hayatını Kaybetti

Ormanlık alanda yaşanan kavgada silahlar konuştu. Yaralanan 2 kişiden biri hayatını kaybetti.

Olayın adresi Derince Mersincik Mahallesi’nde bulunan ormanlık alan… Saat 18.30 sularında yaşanan olayda ismi henüz bilinmeyen bir kişi ile R.G. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle ikili arasında kavga yaşandı. Kavgada ise son sözü silahlar söyledi… Patlayan silah sonrası R.G. boynundan ağır şekilde yaralanırken, tartıştığı kişi de elinden hafif şekilde yaralandı. R.G., olay yerinde bulunan yakınlarının yardımı ile hastaneye kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen kişi de kendi otomobiliyle hastaneye gitti. R.G. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti....

01 Ağu 2020 - 09:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.