Tır Şasesi Üreten Atölyenin Ofisi Küle Döndü

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, TIR dorsesi şasesi üretimi yapan bir atölyenin ofis olarak kullanılan iki konteynerinde yangın çıktı. İtfaiye yangına müdahale ederken, ofis hasar gördü.

Akşam saatlerinde Başiskele Ovacık Mahallesi'nde bulunan TIR dorsesi şasesi üreten bir atölyenin bahçesinde ofis olarak kullanılan konteynerlerde elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. Alevler ofisi sararken, işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ofis olarak kullanılan 2 konteynerde hasar oluşurken, soruşturma başlatıldı.

07 Ara 2018 - 09:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.