Beyoğlu'nda 3 Katlı Bina Alev Alev Aldı

Beyoğlu'nda 3 katlı bir binanın üçüncü katında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Sokakların darlığına ve araçların düzensiz park edilmesi nedeniyle itfaiye ekipleri yangına ulaşıp müdahale etmekte zorlandı.

Mahalleliyi sokağa döken yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın sonrası bina kullanılamaz hale geldi. Beyoğlu, Yenişehir Mahallesi, Güllüce Sokağı'nda saat 01.00 sıralarında 3 katlı bir apartmanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Binanın alevlere teslim olduğunu gören mahalleli sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sokakların dar olması ve araçların düzensiz park edilmesi nedeniyle yangına ulaşmakta ve müdahale etmekte zorluk çekti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucunda yangın söndürülürken yanında bulunan 2 binada kısmi hasar gördü. Yangında bir kediyi kurtardığını söyleyen vatandaşı ise mahalleli alkışladı. Yangınla ilgili incelemer sürüyor.

04 Ara 2018 - 11:50 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.