Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşma Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 11.30'da video konferans yöntemiyle gerçekleşecek Türk Konseyi Toplantısı'nda konuşacak.

Türkiye'de görülen koronavirüs salgınıyla mücadelede ne söyleyeceği en çok merak edilen isimlerin başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Bu süreçte çalışmalarını İstanbul'dan yürüten Erdoğan, bir kez daha kameralar karşısına geçecek.

TÜRK KONSEYİ TOPLANTISI'NDA KONUŞACAK


Gönüllü karantina sürecinde bakanlar ve kurmaylarıyla video konferans üzerinden görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı'nın saat 11.30'da Türk Konseyi Toplantısı'nda konuşma yapması bekleniyor. Erdoğan'ın bu konuşması süreçteki diğer toplantılar gibi video konferans üzerinden olacak.

İL BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARINA DA AYNI ŞEKİLDE HİTAP ETTİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde AK Partili belediye başkanları ve AK Parti il başkanlarına da video konferans yöntemiyle hitap etmişti.

10 Nis 2020 - 11:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.