Kartepe Esnafından Duyarlı Davranış

Kartepe Ataveler Mahallesi’nde kurulan semt pazarında tezgah açan esnaflar ihtiyaç sahipleri için ücretsiz sebze-meyve tezgahı kurdular.

KARTEPE’DE ASKIDA SEBZE

Kartepe Ataveler Mahallesi’nde kurulan semt pazarında dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını gidermesi için esnaf tarafından ücretsiz sebze-meyve tezgahı hazırlandı. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gözetiminde dar gelirli vatandaşlar ihtiyaçlarını kurulan tezgahtan karşıladılar, alış-verişe giden Kartepelilerinde gönüllü olarak destek olduğu askıda sebze-meyve tezgahında bir çok ihtiyaç sahibi faydalandı.

GÖNLÜ ZENGİN ESNAF

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı “Ataevler Mahallesi’nde tezgah açarak ekmeğinin peşinde olan esnafımız örnek bir projeye imza attılar. Semt pazarında tezgah açan esnaflarımız tarafından dar gelirliye yönelik hazırlanan askıda sebze-meyve tezgahı milletimizin gönlünün ne kadar zengin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Hemşehrilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

09 Nis 2020 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.