Kocaman Hemşerilerine Telefonla Seslendi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Covid-19 önlemlerinden dolayı bir araya gelemediği Kartepeli hemşehrileriyle görüntülü konuştu.

Çin’in Hubei eyaletinin yönetim merkezi Wuhan kentinden çıktıktan sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile önlem çalışmaları aralıksız devam ediyor.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU

Covid-19 pandemisinin ilan edilmesinden bugüne kadar Kartepe genelinde yoğun ve çok sıkı tedbirler ile ilçe halkının sağlığını huzurunu ve güvenliğini tayin etmek için canla başla çalışan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, koronavirüs önlemleri kapsamında periyodik görüşmelerini ziyaret edeceği gençlerle ve 65 yaş üstü hemşehrileri ile görüntülü konuşarak gerçekleştirdi.

DAHA GÜZEL GÜNLERDE KAVUŞACAĞIZ

Okullarda ziyaret ettiği genç kardeşlerine ve Kartepe’nin çınarları 65 yaş üstü hemşehrilerini telefonla da olsa moral ve motivasyon desteği vermek istediğini söyleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ülkece hatta tüm dünya genelinde belki de ömrümüzde yaşadığımız, yaşayacağımız en zor günlerden geçiyoruz. Yeterince tanımadığımız görünmeyen bir düşmanımız var. Mücadele etmek için devlet, millet elele bütün önlemlerimizi aldık ve almaya devam ediyoruz. Bir nebze olsun genç kardeşlerime ve Kartepemizin saygın çınarlarına selam ve sevgilerimi ilettim. Bu zor günleri de inşallah hep birlikte, tedbiri elden bırakmayarak tez vakitte Allah’ın izniyle aşıp daha güzel günlere kavuşacağız” açıklamasında bulundu.

27 Mar 2020 - 14:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.