İran Ve Suriye Temsilcileri Astana'da Görüştü

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Astana müzakerelerinde İran Müzakere heyeti başkanı Hüseyin Cabiri Ensari, Suriye temsilcisi Beşar El Caferi ile görüştü.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılan görüşmede, Astana müzakerelerindeki gündem maddeleri incelenerek gerekli koordinasyon yapıldı. Taraflar Astana müzakereleri için Kazakistan’da bulunuyor. Kazakistan Dışişleri Bakanlığı Asya ve Afrika Genel Müdürü Haydar Beyg Tomatov yaptığı açıklamada, bugün ikili be üçlü istişarelerin yapılacağını söyledi. 11. Astana görüşmeleri bugünden itibaren iki gün süre ile Suriye, İran, Rusya, Türkiye temsilcileri ve Suriyeli muhaliflerin katılımıyla başlayacak. BM ve Ürdün temsilcileri de gözlemci olarak oturuma katılıyor.

28 Kas 2018 - 11:48 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.