Miniklere Polis Amcalarından Trafik Eğitimi

Miniklere güvenli internet kullanımı, trafik kuralları ile genel güvenlik kuralları konularında eğitim verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde yürütülen “Minik Yürekler Güvende” projesi kapsamında güvenli internet kullanımı, trafik kuralları ile genel güvenlik kuralları konularında görsel ve sözel olarak yapılan bilgilendirme sunumlarımız devam etmekte olup bugüne kadar ilkokul ve anaokulda eğitim gören ilimiz genelindeki 48 okulda 4758 öğrenciye bilgilendirme sunumları yapılmıştır. 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde 10.000 öğrenciye ulaşılması planlanmaktadır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada "geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

24 Şub 2020 - 17:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.