Kocaman’dan Ünlü’ye Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye makamında ziyaret etti.

31 Mart mahalli seçimlerin de Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giren Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, yüzde 65 oy alarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Belediye Başkanı seçilen Kocaman’ı ilk ziyaret edenlerin arasında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’de yer alarak yeni görevinde başarılar dilemişti.

İSTİŞARE ETTİLER

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman MHP İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Aydın Ünlü’ye iade-i ziyarette bulundu. Kartepeli olan Başkan Kocaman ve İl Başkanı Ünlü ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve ülke, dünya gündemi hakkında karşılıklı istişarede bulundu. Ziyaret sonunda Başkan Kocaman, İl Başkanı Ünlü’ye kahve takımı hediye etti.

14 Şub 2020 - 16:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.