Derince’de Dualar Deprem Bölgesi İçin

Derince'de her hafta pazar günleri gerçekleşen sabah namazı buluşmalarının bu seferki adresi Dumlupınar Camii oldu. Katılımın yoğun olduğu sabah namazı buluşmasında deprem nedeniyle Elazığ ve Malatya'da hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.

Her Hafta Farklı Bir Camide Düzenleniyor

Derince İlçe Müftülüğü ve Derince Belediyesi’nin her hafta pazar günleri farklı bir camide düzenledikleri sabah namazı buluşmaları devam ediyor. İlçede artık gelenek haline gelen buluşmalarının bu seferki adresi Dumlupınar Camii oldu. Sabah namazı buluşmasına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala ve Abbas Bayrak ile meclis üyeleri, muhtarlar ve bölge sakinlerini yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Aygün’den Yardımlara Vurgu

Buluşmada sabah namazının ardından deprem nedeniyle Elazığ ve Malatya'da hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de deprem dolayısıyla Kızılay ile birlikte bir yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, “Battaniye, kışlık kıyafet ve yardım kolilerinden oluşacak ayni yardımlarınızı 28 Ocak Salı günü saat 17:00’ ye kadar Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ve Kızılay Derince Şubesine ulaştırabilirsiniz. Devletimiz tüm kurumlarıyla gerekeni yapıyor. Bizler de üzerimize düşeni yaparak bölgedeki kardeşlerimize yardımcı olacağız” dedi.

27 Oca 2020 - 12:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.