Genç Vizyon - VPS Şirketler Grubu - Şenol Akyüz

Burak Turan'ın hazırlayıp sunduğu Genç Vizyon programına İşadamı Şenol Akyüz konuk oldu.

Burak Turan'ın hazırlayıp sunduğu Genç Vizyon programına İşadamı Şenol Akyüz konuk oldu. VİPSAŞ Özel Güvenlik, VİPTEM Endüstriyel Temizlik ve GRAND VIP AUTO şirketler topluluğu yönetim kurulu başkanı Sn. Şenol Akyüz Kocaeli TV ekranlarında başarısının sırrını gençlerle paylaştı. Akyüz'e yayın boyunca şirketler topluluğu genel müdürü Sn. Onur Ak da eşlik etti. 50 ayrı bölgede 1000'e yakın istihdam sağlayan Akyüz, bugünlere nasıl geldiğini, hangi zorlukları aştığını Kocaeli TV canlı yayınında ilk defa anlattı. Başarısının yanı sıra sporcu kimliğinden ve spor kulüplerine vermiş olduğu destekleri de anlatan Şenol Akyüz, "Kocaelispor hak ettiği yere gelecektir." mesajı verdi. Burak Turan'ın sorusu üzeri 15 Temmuz'a da değinen işadamı Şenol Akyüz "Bir silahım, 50 mermim var. Canımın son damlasına kadar vatanımın yanındayım." dedi. Ayrıca gençlere 15 Temmuz üzerinden mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Grand VIP Auto'nun Yeşilova ofisinde gerçekleştirilen Burak Turan ile Genç Vizyon canlı yayını bir buçuk saat sürdü.

26 Kas 2018 - 10:17 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.