Atatürk'ü Anma Konserine Vali Aksoy da Katıldı

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu’nun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri, Vali Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet’imizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü münasebetiyle Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık ile çok sayıda davetli katıldı.

Konser öncesi Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri Necmettin Özçelik’in özel koleksiyonunda bulunan Atatürk’e ait fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdiler.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğunun seslendirdiği İlk 10 eserin ardından sergilenen Vals gösterisi izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Şef Ayşe Cengiz’in yönettiği Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğunun seslendirdiği 19 eser Vali Hüseyin Aksoy ve tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Vali Hüseyin Aksoy, konserin ardından yönetim kurulu başkanı Ahmet Balkaya, Şef Ayşen Cengiz ve vals yapan dansçılara çiçek verdikten sonra yapmış olduğu konuşmalarında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yılında kendisini rahmet, özlem ve saygıyla anıyoruz.Anma programı kapsamında düzenlenen konseri hep birlikte izledik. Emeği geçen başta koro şefimize, saz sanatçılarımıza ve koroda yer alan bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, kendilerini yürekten kutluyorum.” diyen Vali Aksoy konuşmalarının ardından Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu ile birlikte Ordu Marşı’nı okudu ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

11 Kas 2019 - 10:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.