Açılışı Yaptılar Ayaklarınız Sizi Oraya Götürecek

İş dünyasının yakından tanıdığı farklı sektörlerde başarıyla faaliyet gösteren Metin ve Mehmet Taştekin kardeşler gıda sektörüne adım attı. Başiskele Körfez Mahallesi D-130 Caddesi No 72'de İkrambey isimli restoranlarının açılışını gerçekleştirdiler.

Gıda sektörünün zirve yaptığı şu günlerde kentimizde de rekabetin ve kalitenin artması yeni girişimlerin de önünü açıyor. Kocaeli iş dünyasının yakından tanıdığı ve farklı sektörlerde başarıyla faaliyet gösteren Metin ve Mehmet Taştekin kardeşler şimdi de gıda sektörüne girdi.

Başiskele ilçesi Körfez Mahallesi Eski Bağdat D-130 Caddesi. No 72'de İKRAMBEY isimli restoranları Metin ve Mehmet Taştekin Kardeşlerin girişimiyle faaliyet gösterecek. İşletmenin açılış merasimi gerçekleştirildi. Açılışa Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Alparslan, iş dünyasından isimler, Taştekin ailesinin yakınları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde açıklamalarda bulunan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, " Çok kıymetli misafirlerimiz, Başiskeleli komşularımız ilçemize hoşgeldiniz. Başiskele ilçe olduktan sonra yıldızı parlayan her geçen gün gelişen, imkanlarıyla gelişen üzerine koyan bir ilçemiz. Bugün de burada çok güzel bir tesisin açılışına eşlik ediyoruz. Öncelikle bu yatırımı buraya yaptıkları için Metin Taştekin ve ailesine teşekkür ediyoruz. Kendilerine hayırlı bereketli bol kazançlar diliyoruz. Umarız ki burada muvaffak olur ve daha büyük yatırımları da Başiskele'de yaparsınız." ifadelerini kullandı.

Kocaeli TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan İşletme sahibi Metin Taştekin ise " Kocaeli'de farklı sektörlerde faaliyet gösterdiklerini ve son olarak daha önceki mesleğimiz " mezeciliği" restoran olarak devam ettirmekteyiz. Yeni iş yerimiz vatanımıza milletimize Kocaeli halkına ilçemize hayırlı olsun. Kaliteyi halkımıza uygun fiyata vermeye çalışacağız. Helal bir kazanç peşindeyiz. " dedi.

Daha sonra Kocaeli TV'ye açıklamalarda bulunan İşletme Sahibi Mehmet Taştekin "Abimle beraber bu müesseseyi açtık. Bu sektörün içerisinde 10 senedir market olarak vardık. Kaliteden ödün vermemek istiyoruz. Bizim sloganımız öncelikle lezzet, hizmet ve fiyat politikamız olacak. Biz burada tüm Kocaeli halkına ve çevre il ve ilçelerden insanlara misafir gözüyle bakıyoruz. Fiyat politikamız daima güncellenmektedir. Burada vatandaşlarımızın cebini yakmadan kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Özellikle döner konusunda çok iddialıyız, Izgaralarımız, kuzu haşlamamız var, çorba ve sulu yemeklerimiz mevcuttur. Yakın zamanda yöresel şarküteri kısmınada geçmeyi istiyoruz. " şeklinde konuştu.

Açılış kurdelesini dualarla kesen protokol daha sonra restoranın lezzetlerini tecrübe etme şansı buldular.

08 Kas 2019 - 12:57 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.