Darıca'da Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Darıca Belediyesi tarafından Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen kültür sanat etkinlikleri, “Çocuklarımızla İtişmeyelim İletişelim” isimli söyleşi ile devam ediyor.

Çocuklar üzerine birçok kitap yazan Hatice Kübra Tongar, “Çocuklarımızla İtişmeyelim, İletişelim” konulu bir söyleşi ile Darıca’lılarla buluşacak. Annelerin çocuklarla nasıl iletişim kuracağını anlatacak olan Tongar, 0-18 yaş arası çocukların sıklıkla kurduğu kriz cümlelerine doğru iletişim teknikleriyle çözüm önerileri sunacak.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde saat 19:30’da başlayacak olan söyleşiye davet ederken, etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

22 Eki 2019 - 09:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.