Türk Ocaklarından Barış Pınarı Harekâtına Destek

Türk Ocakları Kocaeli şubesi adına açıklama yapan şube başkanı Yücel Alpay Demir; Barış Pınarı harekatının savaş olmadığını "operasyon" olduğunu operasyonun amacının bir halk veya bir devlete karşı değil Suriye topraklarında sınırımızı ve yurdumuzu tehdit eden PKK PYD YPG DAEŞ IŞİD gibi adları her ne ise tüm terör unsurlarından temizleme amaçlı olduğunu belirtti.

Karşımızda Ordumuzun dengi olan savaşacak birileri yoktur diyen Demir, var olan terör unsurlarınıda yüce Allah'ın izniyle kısa sürede temizleyeceğiz.


Türk Ordusunun varlığı bölgede yaşayan Kürt, Arap ve Türkmenlerin tek güvencesidir, Türk Ordusu bölücü terör örgütlerinin kanton planlarını yine alt üst etmiş, bize rağmen plan yapılamayacağını yapılsa bile geçerliliği olmadığını herkes bilse iyi eder.


Dünyada yaptığı askeri operasyonlara barış adı veren masum herkesin can güvenliğini sağlamak için mücadele eden başka ordu yoktur, Türk Ordusu bütün masumların ordusudur dedi.


Dünyada Ordu Millet olan başka hiçbir ülke yoktur, Harp Türkün genetik kodlarında vardır, bizlerde Ordumuza dua ederek sefer görev emri beklediğimizin bilinmesini arzu ediyoruz, bizi ve ekonomimizi tehdit edebilcek durduracak bir yaptırım yoktur haddini aşan her tehdit bizi birbirimize dahada bağlar diyerek operasyona katılan bütün askerlere dua ettiklerini ifade etti.

10 Eki 2019 - 09:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.