Futbol Takımlarımız Neler Yaptı?

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig mücadelesi devam eden futbol takımlarımız Belediye Derincespor, Darıca Gençlerbirliği, Gölcükspor ve Kocaelispor maçlarını oynadılar.

Futbol takımlarımızdan ilk sahaya çıkan Darıca Gençlerbirliği oldu. Darıca Gençlerbirliği, Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk oldu. Futbol takımımız sahadan 2-3 galip ayrıldı. Darca Gençlerbirliği’nde goller Metin Güler, Nebi Tiryakioğlu ve Fahrettin Bıyık’ın ağından geldi.

Darıca Gençlerbirliği dışındaki takımlarımız maçlarını saat 15:00’da oynadı. Saat 15:00’da oynanan maçlardan birinde Gölcükspor evinde Osmaniyespor’u konuk etti. Kırmızı-Siyah’lı takımımız rakibi il 1-1 berabere kaldı. Diğer bir 15:00 maçında ise Kocaelispor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.’ye konuk oldu. Kocaelispor ise bu maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Şehrimiz için günün son maçı olan Belediye Derincespor-Elazığ Belediyespor F.K. maçında temsilcimiz Belediye Derincespor rakibiyle 0-0 berabere kalarak 1 puanla yetindi.

Bu maçlar sonrası Belediye Derincespor grubunda 11.sıraya geriledi. Darıca Gençlerbirliği grubunda 1.sıraya yükseldi. Gölcükspor 13.sıraya, Kocaelispor ise 3.sıraya geriledi.

09 Eki 2019 - 18:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.