Şehrin İki Takımı Karşı Karşıya Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig'inde şehrimizin iki takımı Darıca Gençlerbirliği ile Gölcükspor karşı karşıya geldi. Maç Darıca İlçe Stadında oynandı.

Bu sezon şehrimiz birçok kez derbiye sahne oluyor ve olmaya da devam edecek. Son oynanan şehir derbimizde bu kez Darıca Gençlerbirliği ile Gölcükspor kozlarını paylaştılar.

Şehrimizin Sarı-Yeşil rennklerine sahip temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, şehrimizin Kırmızı-Siyah renklerine sahip olan Gölcükspor'u konuk etti. Sahadan galibiyetle ayrılan temsilcimiz 2-0'lık skorla Sarı-Yeşil renklere sahip Darıca Gençlerbirliği oldu. Darıca Gençlerbirliği'nin golleri 63. ve 75.dakikalarda Emre Pehlivan tarafınfan kaydedildi. Gölcükspor ise karşılaşmayı gol atamdan tamamladı.

Bu galibiyetle birlite Darıca Gençlerbirliği puanını 9'a yükseltirken 2.sırada yerini aldı. Gölcükspor ise 3 puanda kaldı ve haftayı 13.sırada tamamladı. Ligin 5.haftasında temsilcilerimizden Darıca Gençlerbirliği, Muğlaspor'a konuk olurken, Gölcükspor ise Diyarbekir Spor A.Ş.'yi konuk edecek.

22 Eyl 2019 - 17:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.