Vatandaş istedi, Büyükşehir hizmete geçirdi

Büyükşehir vatandaşın isteğini geri çevirmedi. Hat 670 Yeniköy - Gölcük istikametinde seferlere başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. , Yeniköy- Gölcük güzergahı için vatandaşların talebi üzerine hat 670’i hizmete sundu. Pazartesi günü itibarıyla aktif olarak çalışmaya başlayan hat 670, vatandaşları memnun etmeyi başardı. Pazartesi günü itibarıyla seferlerine başlanılan hat 670 vatandaşların taleplerini karşılamayı başardı. Yeniköy – Yazlık – Karaköprü – Gölcük Devlet Hastanesi – Gölcük güzergâhında çalışan hat 670, bu güzergâhta köprü görevi görerek vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

GÜNDE 26 SEFER YAPIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hat 670, günde 26 sefer gerçekleştiriyor. Havuzlubahçe Camii durağından sabah 07.05’de kalkacak otobüs birer saat arayla akşam saat 19.05’e kadar devam edecek. Gölcük Karaağaç Camii durağından 07.00’da kalkan otobüs saat 19.00’a kadar her saat başı seferlerine devam edecek. Sabah ve akşam seferlerde karşılıklı kalkacak otobüsler vatandaşların Yeniköy ve Gölcük istikametinde rahatlıkla ulaşımlarını sağlayacak.

17 Eyl 2019 - 17:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.