Ali Güney O Skandalla İlgili Konuştu!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney “Fatma Hanım herkesi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor” dedi.

İzmit belediyesinin düzenlediği sanatfest’e katılan dj kardelen başak altınsoyla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı... Kardelen Başak Altınsoy'un geçmiş dönemde sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında, asker ve Atatürk düşmanlığı ile PKK yandaşlığı yaptığı ortaya çıktı. Terör örgütü sempatizanı Kardelen Başak Altınsoy "An itibariyle Kandil bombalanmaya başlamış. İnandığınız şey belanızı versin. Vampirler, hainler, katiller", "Batıdakiler olarak gidip Kürdistan'a canlı kalkan olsak" gibi paylaşımlarda bulunmuştu.

Kardelen Başak’ın bu paylaşımlarının ortaya çıkmasından sonra vatandaşlar s osyal medyada adeta öfke kustu...

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güneyde , İzmit Belediyesi’nde yaşanan skandal etkinlik sonrası açıklamalarda bulundu.

Güney açıklamalarında, “Biz de basından takip ettiğimiz kadarıyla ve yaptığı açıklamalarıyla Fatma Hanım İzmit halkının gönlünde yara açmaya devam ediyor. İzmit Halkı hizmet beklerken, polemiklerle anılmayı hak etmiyor. Gezi olaylarıyla ilgili ağıza alınmayacak o hakaretlerden dolayı özür beklerken, bir de bu olay karşımıza çıktı. Fatma Hanım herkesi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Bizim için bu durum şaşırtıcı mı tabi ki de değil. Ama önceki dönemlerde İzmit’te programlara katılan herkesin geçmişini araştırıp, burada siyaset yapmaya çalışırken, kendi düzenledikleri programlara ‘Kimlerin katıldığını araştırmak zorunda mıyım?’ demek en hafif tabirle sorumluluktan kaçmak demektir. Bizler de bu tür hadiseleri basından takip ediyoruz” dedi.

09 Eyl 2019 - 15:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.