Ekşi Sözlük'te Hürriyet'e Öfke Kustular

SanatFest'e Kardelen Başak Altınsoy gelince İzmit Belediyesi ve Fatma Kaplan Hürriyet için Ekşi Sözlük’te başlık açıldı...

Ekşi Sözlük'te Hürriyet'e Öfke Kustular
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı. "İzmit Belediyesi'nin destekleriyle Seka Park’ta devam eden SanatFest’in üçüncü gününde DJ Kardelen Başak 80’ler ve 90’lar konseptiyle gerçekleşen parti festivale katılan İzmitlileri adeta coşturuyor” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım sosyal medyada adeta yankılandı. Kardelen Başak Altınsoy'un geçmiş dönemde sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında, asker ve Atatürk düşmanlığı ile PKK yandaşlığı yaptığı ortaya çıktı. Terör örgütü sempatizanı Kardelen Başak Altınsoy "An itibariyle Kandil bombalanmaya başlamış. İnandığınız şey belanızı versin. Vampirler, hainler, katiller", "Batıdakiler olarak gidip Kürdistan'a canlı kalkan olsak" gibi paylaşımlarda bulunmuştu.

Kardelen Başak’ın bu paylaşımlarının ortaya çıkmasından sonra vatansever vatandaşlar sosyal medyada Fatma Kaplan Hürriyet'e ve İzmit Belediyesine adeta öfke kustu... Eleştirilerin artması üzerine Başkan Hürriyet kişisel Twitter hesabını korumaya aldı. Ayrıca Ekşi Sözlük’te İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'le ilgili açılan başlık altında çok sayıda yoruma yer verildi ve İzmit Belediyesine eleştiri yağdı.

09 Eyl 2019 - 10:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.