Büyükşehir'e Bilecik'ten müdür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın başkan adayı gösterilmeden önce vali olarak görev yaptığı Bilecik'ten Kocaeli'ye transfer... Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev değişimi oldu

Büyükşehir'e Bilecik'ten müdür
Haber albümü için resme tıklayın

ŞEMSETTİN YILDIRIM KİMDİR?

Şemsettin Yıldırım 1977 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Sivas'ta tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden 1999 yılında Biyolog unvanıyla mezun oldu. 2001 yılında Devlet Memurluğu sınavını kazanarak Kilis Sağlık Müdürlüğü'ne Biyolog olarak atandı. Sırasıyla Kilis, Kütahya ve Bilecik'te Halk Sağlığı Laboratuvar Müdürlükleri yaptı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalında yüksek lisans programını tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan Yıldırım halen Yönetim Bilişim Sistemleri programında öğrenimini sürdürmektedir.

GÖREV ALDIĞI YERLER

A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olarak Sağlık Bakanlığı’na bağlı Sağlık Tesisleri’nde görevlerde bulundu. İnsani yardım konularında gönüllü aktivist olarak saha çalışmalarında bulunan Yıldırım, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda başkanlık ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev yaptı.

05 Eyl 2019 - 16:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.