Güpe Gündüz Hırsızlık Yaptılar!

Körfez ilçesinde bulunan binadan elektronik eşya çalan 2 kişiden biri gözaltına alındı.

BALKONDAN

Alınan bilgiye göre Körfez Hacı Osman Mahallesinde Mayıs ayında meydana gelen olayda bir binanın ikinci katındaki daireye balkonundan giren 2 kişi evden toplam değeri 5 bin TL olan tablet ve televizyon çalarak kayıplara karıştı. Ev sahibinin şikayetçi olması üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

KİRALADIKLARI ARAÇ İLE BİRLİKTE

Çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE’yi inceleyen ekipler şüphelilerin kimlikleriyle beraber kiraladıkları bir araçla olayı gerçekleştirdiğini tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelilerden Z.Y.’yi (21) İstanbul ili Bağcılar ilçesinde düzenledikleri bir operasyon sonucunda yakaladı.

SABIKASI

Gözaltına alınan Z.Y. ifadesinde suçlamaları kabul etmezken şahsın evden hırsızlık olayından 1 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Z.Y. emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından bugün Körfez Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili bir şahsın daha arandığı belirtildi.

30 Ağu 2019 - 13:43 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.