30 Ağustos Derince’de Coşkuyla Kutlandı!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97' nci yıl dönümü dolayısıyla Derince’de düzenlenen kutlama programı ve tebrikat töreni protokol ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde geçti.

KAYMAKAMLIKTA TÖREN

Ülke genelinde coşku içerisinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97' nci yıl dönümü dolayısıyla Derince’de düzenlenen program da ilçe protokolü ve vatandaşları bir araya getirdi. Derince Kaymakamlığı’nda düzenlenen kutlama programına Derince İlçe Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, askeri erkan, gaziler, gazi ve şehit aileleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

ÇELENÇ SUNUMU YAPILDI

Kaymakamlıktaki resmi tören Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Albay Metin Eyiyürekli ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden program günün anlam ve önemine uygun konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunması ile tamamlandı. Programın sonunda ise Kaymakam Aksak, Garnizon Komutanı Eyiyürekli ve Başkan Aygün, tebrikat törenine katılarak, protokol ve vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.

30 Ağu 2019 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.