Ayağı Kırıldı, Saatler Sonra Kurtarıldı

Başiskele Serindere Kanyonunda yürüyüş yaparken düştü ve ayağını kırdı... ayağı kırılan vatandaş için ekipler seferber oldu...

Ayağı Kırıldı, Saatler Sonra Kurtarıldı
Ayağı Kırıldı, Saatler Sonra Kurtarıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Başiskele Serindere Kanyonunda yürüyüş yaparken düştü ve ayağını kırdı... ayağı kırılan vatandaş için ekipler seferber oldu... BaşiskeleSerindere Kanyonunda Kocaeli AFAD, İtfaiye, Jandarma, Sağlık ve AKUT ekipleri ortak kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Hafta sonu Başiskele Yuvacık Serindere Kanyonunda yürüyüş yaparken düşen ve ayağı kırılan vatandaş için Kocaeli AFAD, İtfaiye, Akut, Jandarma ve sağlık ekipleri ortak kurtarma operasyonu yaptı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla harekete geçen ekipler, eşiyle birlikte yürüyüş yaparken ayağı kayarak taştan düşen ve kanyonda mahsur kalan Ahmet Coşkun’un (47) bulunduğu yere bir saatte ulaştılar. Olay yerinde yapılan ilk sağlık müdahalesi ardındanyürüyemeyen kazazede sedyeye alındı ve uzun ve yorucu parkurda taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Sağlık durumu iyi olan vatandaş Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

26 Ağu 2019 - 14:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.