Başkan Büyükgöz’den Teşkilat Ziyaretleri

Başkan Büyükgöz, “Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak”

Başkan Büyükgöz’den Teşkilat Ziyaretleri
Başkan Büyükgöz’den Teşkilat Ziyaretleri
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Büyükgöz, “Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi


Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. Mahalle teşkilatları ile yapılan toplantılarda belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve AK Parti İlçe yöneticileri de hazır bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz toplantıda yaptığı konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu millet ve devlet için hizmet etmeye devam edeceğiz. Gebze Belediyesi olarak vatandaşa en güzel hizmeti vermek tek gayemiz. Hizmetlerimizin anlatılması ve yaşanan sıkıntı ve sorunların bizlere aktarılması noktasında teşkilatlarımıza da önemli sorumluluk düşüyor. Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi. Başkan Büyükgöz ziyaretlerde ayrıca soruları da cevapladı.

22 Ağu 2019 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.