Şayir’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Partimizin kuruluşundan bu yana içinde olan teşkilatlarımızı tanıyan ve Belediye Başkanlığı yapmış bir il başkanımız olarak her zaman sizlerin yanınızdayız.

Şayir’den Hayırlı Olsun Ziyareti
Şayir’den Hayırlı Olsun Ziyareti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve beraberindekiler İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi ile Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi ile mahalle başkanları önceki gün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

HEDEFİMİZ 2023

Ziyarette konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “ Partimizin kuruluşundan bu yana içinde olan teşkilatlarımızı tanıyan ve Belediye Başkanlığı yapmış bir il başkanımız olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. AK kadrolar olarak önceliğimiz her zaman daha büyük Türkiye hedefimizle yolumuza devam ediyoruz. İnşallah sizlerle birlikte AK kadrolarımız Kocaeli’de 2023 hedefine daha güçlü bir şekilde gidecektir. Dilovası teşkilatı olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz.”dedi.

HALKIN SEVGİSİ İÇİN VARIZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. AK Parti ailesi olarak geçmişten bu yana partimize hep bir şeyler katabilen, halkın sevgisini kazanmış, teşkilatımızın gönlünde taht kurmuş İl Başkanlarımıza yürüdük. Şahsınız nezdinde geçmişte görev yapmış tüm il başkanlarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Kocaali’de yükselen AK Parti bayrağını biraz daha yukarılara taşıyacak ve başta ülkemize, Kocaeli’mize ve partimize güzel hizmetler yapacağınıza inanarak, yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bizde her zaman sizin yanınızda, teşkilatlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmada “Biz güçlü bir aileyiz. Halkımızdan aldığımız güçle hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Partimizin üyesinden, belediye başkanına kadar herkes ülkemizin ve Kocaelimizin kalkınmasında gelişmesinde bir emeği vardır. Hepinize ziyaretinizden ve bizlere güç vermenizden dolayı teşekkür ediyordum.”dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Şayir ve İlçe Başkanı Akbulut, İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e hediye takdim ettiler.

08 Ağu 2019 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.