Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Başkanlığında Yapıldı.

Kandıra Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün Kandıra Belediyesi meclis salonunda Kandıara Belediye Başkanı Adnan Turan başkanlığında yapıldı.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Başkanlığında Yapıldı.
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün Kandıra Belediyesi meclis salonunda Kandıara Belediye Başkanı Adnan Turan başkanlığında yapıldı. Mecliste en önemli madde ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığının halk ekmek satış protokolü ve yer tespiti hakkında ki madde oldu.
Kocaeli’de halk ekmek kurulmasının adımları geçtiğimiz ay atılmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ile görüşerek kentimizde ilçelerde belli noktalarda kurulacak halk ekmek mob satış yerlerinin işleyişiyle ilgili bir yol haritası çıkarmıştı. Büyükakın, tüm ilçe belediyelerinin de yerlerini belirleyerek halk ekmek satış noktası kurmaya davet etmişti


MECLİS ONAYLADI


Kanıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Başkan Büyükakın’ın bu çağrısına uydu. Halk ekmek maddesi Kanıra Belediyesi’nin bugünkü Ağustos ayı meclis toplantısına geldi. Meclisten Kandıra’da halk ekmek kurulması maddesi oy birliğiyle geçti.


YER TESPİTİ BELLİ DEĞİL


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile beraber yürütülen halk ekmeği konusunda Kandıra Belediye meclisinde de geçti. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan “Yer tespiti şuan için belli değil, sadece bu yetkinin belediye başkanına verilmesi konusunda yapılmaktadır” ifadelerini kullandı. Kandıra meclis bu maddeyi oy birliği ile kabul etti.

05 Ağu 2019 - 16:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.