Mahkeme hırsızı ilanla arıyor!

Gebze’de hırsızlık yaparken yakalanan ama daha sonra serbest bırakılan zanlı hapis cezasına çarptırıldı. Şimdi mahkeme o zanlıyı ilanla arıyor.

Gebze’de bir hırsızlık olayına karışan, Afganistan uyruklu Sadıq Ahmet Zai adlı şahıs gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Zanlı ile ilgili ise daha sonra dava açıldı. Gebze 8.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Zai hakkında gece vakti adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Yapılan tüm aramalar rağmen şahıs bulunamayınca mahkeme şimdi ilanla vererek kararı tebliğ etti. Sadıq Ahmet Zaişimdi her yerde aranıyor.

02 Ağu 2019 - 10:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.