Yılın Babası! Down Sendromlu Kızı İçin Temsili Düğün Yaptı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı Kullar Mehmetağa Mahallesi Dereboyu Sokak adresinde ikamet eden Down sendromlu 29 yaşındaki Şehima Eşkin temsili düğünde gelinlik giyerek hayalini gerçekleştirdi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı Kullar Mehmetağa Mahallesi Dereboyu Sokak adresinde ikamet eden emekli Kemal Eşkin ile ev hanımı Cemile Eşkin’in Down sendromlu kızları 29 yaşındaki Şehima Eşkin, hastalığı nedeniyle evlenmesi doktoru tarafından sakıncalı görülünce ailesi ve sevenlerinin de katıldığı damatsız düğün yaptı.

ŞEMİHA OYUN HAVASI OYNADI

Başiskele Kullar Fetih Kültür Merkezinde düzenlenen düğüne Eşkin ailesinin akrabaları, sevenleri ve davetliler katıldı. Süslenen gelin arabası ve konvoylar eşliğinde düğün salonuna gelen beyaz gelinlikli Şehima’ın mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. Burada akrabaları ve arkadaşları tarafından yol bağı yapılarak karşılandı, alkışlarla araçtan indi. Düğün sırasında babası ile dans eden Şemiha babası ile duygusal anlar yaşadı. Dansın ardından oyun havası Şemiha ile davetliler eğlenceli vakitler geçirdi. Törenin sonunda takı törenide yapıldı

28 Tem 2019 - 16:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.