Otobüs şoförü, Türk Bayrağı'nı yerde bırakmadı

UlaşımPark’ta 2.5 yıldır otobüs şoförlüğü yapan 36 yaşındaki Mehmet Çöplü, yolda gördüğü Türk Bayrağı’nı yerde bırakmadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’de 2.5 yıldır şoför olarak görev alan Mehmet Çöplü, kullandığı hat 200 numaralı otobüsüyle ilerlerken Güzelyalı mevkiinde yol kenarında gördüğü Türk bayrağını yerde bırakmadı. Dikkat edip yerde duran kırmızı renkteki bezin Türk Bayrağı olduğunu fark eden 36 yaşındaki şoför Çöplü, hemen aracını durdurdu. Yerden aldığı bayrağı otobüsüne getiren ve şoför bölümünün ön paneline asan Mehmet Çöplü, gönülleri fethederek otobüsteki yolcular tarafından tebrik edildi.

OLAY GÜZELYALI MEVKİİNDE GERÇEKLEŞTİ

Şoför Mehmet Çöplü, Ulaşımpark’a ait hat 200 numaralı aracıyla 16 Temmuz Salı günü saat 13.00’de Kartal’dan İzmit istikametine doğru hareket etti. Yola çıktığı esnada her şey rutin devam etmekteydi. Güzelyalı mevkiine geldiği sırada aynasına baktı, yandan geçen aracın kırmızı bir bezi ezdiğini fark etti. Ancak ne olduğunu anlayamadı. 60-70 metre daha ilerledikten sonra tekrar aynasına bakan Çöplü, yerde duran ve biraz önce üstünden geçilen bezin Türk Bayrağı olduğunu anladı. Hemen aracını akan trafikte güvenli yere çeken Çöplü, Türk Bayrağı’nı yerden almak için harekete geçti. Bayrağın yanına gelerek yerden alan Mehmet Çöplü, şoför bölümünün ön paneline astı.

25 Tem 2019 - 15:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.