Boşandığı Eşinini Vurarak İntihar Etti

Derince'de sabah 07:00 sularında boşandığı eşini evinin önünde vurarak öldüren şahıs, daha sonra intihar etti.

Olay, sabah 07.00 sıralarında Derince ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Ozan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre göre, 53 yaşındaki Şehmuz Ersait, sabah saatlerinde 1 yıl önce boşandığı eski eşi 46 yaşındaki Nuray Anar’ın evinin önüne geldi. Ersait, işe gitmek için evde çıkan Nuray Anar’ı görünce silahına sarılarak 5-6 el ateş etti. Kurşunun isabet ettiği kadının kanlar içinde yerde kaldığını gören Ersait daha sonra silahı kendisine doğrultarak intihar etti. Silah seslerini duyan vatandaşlarun haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Anar ve Ersait’in hayatını kaybettiğini belirledi. Anar ve Ersait’in cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

25 Tem 2019 - 10:05 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.