Safiport Engelleri Kaldırıyor

Safi Derince Uluslararası Liman İşletmeciliği'nden basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasında,

"Safiport Derince Limanı olarak Ülkemizin ve Kocaeli İli’ninen büyük yatırımlarından birisi olan Derince Limanı’nı genişletme projesine, Derince Belediyesi nezdinde ruhsat başvurumuz olduğu halde, eski belediye başkanının ruhsat vermeme ve inşaatı mühürleme işlemimahkemelere taşınmış olup, Yüce Türk Adaleti de bu verilen haksız mühürleme işleminin iptaline karar vererek cezanın kaldırılmasına hükmetmiştir. Böylelikle haklılığımız bir kez daha tescil edilmiştir.Bir kamu malı olan ve işletme hakkı tarafımıza devredilen ve 39 yıl sonra devlete iade edilecek olan Derince Limanı’nın büyümesine ve bölge halkına istihdam sağlamasına haksız şekilde engel koyan, yolları perde duvarlarla kapatan ve mühürleyen başta eski belediye başkanı olmak üzere bazı çalışanlar hakkında tarafımızca başlatılan ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçu ile ilgilihukuki süreç devam etmekte olup, haklılığımızın da bu kapsamda tescil edileceğine inancımız tamdır.Böylece Safiport Derince Limanı olarak artık önümüzde hiçbir engel kalmadığını, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük limanı olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

24 Tem 2019 - 10:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.