Boynunuz Eğik Gezmeyin Seçimin Kazananı AK Parti'dir

Başiskele’nin 60. genişletilmiş ilçe danışma meclisinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Biz sanki bir seçim kaybettik diye bir psikoloji var. Biz bir seçim kaybetmedik aksine çok iyi bir seçim geçirdik. Bu seçimin kazananı AK Parti’dir, boynunuz eğik gezmeyin"dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş geldikten sonra danışma toplantılarını yapmaya başladı. AK Parti Başiskele 60 Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, Başiskele Antik Kapı’da,yoğun bir katılımla düzenlendi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ve yönetimi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskele Belediye Başkan Yardımcıları, Başiskele Meclis Üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri katılım sağladı. Başiskele’nin 60. genişletilmiş ilçe danışma meclisinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Biz sanki bir seçim kaybettik diye bir psikolojiye var. Biz bir seçim kaybetmedik aksine çok iyi bir seçim düzenledik. Bu seçimin kazananı AK Parti’dir, boynunuz eğik gezmeyin" dedi.

16 SAAT ÇALIŞIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,“Biz Gölcük’ten başlayarak istişarelerimize başladık. Yasin başkana çok teşekkür ederiz. Teşkilatı olmayan başkan köksüz bir ağaca benzer. Bir başkan eğer teşkilatsızsa yıkılır. Biz sanki bir seçim kaybettik diye bir psikoloji var. Biz bir seçim kaybetmedik aksine çok iyi bir seçim gerçekleştirdik. Bu seçimin kazananı AK Parti’dir, boynunuz eğik gezmeyin. Biz gittiğimiz her yerde bu başarıyı anlatıyoruz, bize emanet ettiğiniz bu oyları mahcup etmemek adına, sizlerin boynu bükük olmasın diye sizler için 16 saat çalışıyoruz”dedi.

11 Tem 2019 - 09:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.