Büyükakın'dan Tasarruf Hamlesi

6 milyar 539 milyon 588 bin 141 lira borcu ile Türkiye'deki en borçlu belediyelerden biri olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yeni başkan Tahir Büyükakın tasarruf hamlesi başlattı.

İSRAFTAN UZAK

Toplam borcu 6 milyar 539 milyon 588 bin 141 lira olan KocaeliBüyükşehir Belediyesi'nde yeni başkan Tahir Büyükakın, tasarruf tedbirleri kapsamında 50 kiralık aracı kiralama şirketine iade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sessiz sedasız reklam yapmadan tasaruf tedbirlerini devreye koyuyor. Büyükakın ilk olarak fazla olarak tespit ettiği birimlerdeki kiralanan 50 binek aracı geri çağırtarak firmaya geri iade etti. Bu tasarruf tedbiriyle Büyükşehir'in kasasında aylık 400 bin lira kalmış oldu. Büyükakın'ın bununlada kalmayarak her türlü harcamayı didik incelediği, birim amirlerine israftan uzak durulması konusunda her fırsatta vurguladığı biliniyor.

06 Tem 2019 - 12:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.