İzmit'te Yeni Bir Ağaç Devrilme Olayının Önüne Geçildi

İzmit Belediyesi, Kemal Paşa Mahallesi Eski Postane Sokak’ta dengesi bozulduğu için her geçen yıl gövdesi yola daha fazla yatmış insan ve çevre sağlığını tehdit eden ağacı keserek olası bir facianın önüne geçmiş oldu.

Belediye yetkilileri, çok sayıda araç ve insanın geçtiği yan yatmış tehlike oluşturan ağaç ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü’ne başvurarak görüş istedi. Orman İşletme Müdürlüğü’nün söz konusu ağacın gerekli güvenlik tedbirleri alınarak kesilmesinde bir sakınca olmadığına dair yazısı üzerine İzmit Belediyesi ekipleri gerekli önlemleri alarak ağacın kesimini gerçekleştirdi.

Bilindiği gibi İzmit’te bir süre önce Yürüyüş Yolu’nda yaşlı bir ağacın devrilmesi sonucu büyük bir facianın eşiğinden dönülmüştü.

04 Tem 2019 - 15:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.