Yalçınöz’den Çakar’a Sert Cevap

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz dün CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın medyaya yansıyan söylemleri dair açıklama yaptı, Yalçınöz, "Belli ki bitiniz kanlanmaya başlamış. Bazı büyükşehirleri ve İzmitimizi kimlerle gizli ittifaklar ve pazarlıklar yaparak kazandığınız ortada. Bu pazarlıklar sonucu hangi tavizleri verdiğinizi ve hangi kadroları kimlere peşkeş çekeceğinizi göreceğiz. Sıkı takipteyiz" ifadelerini kullandı.

YALÇINÖZ’DEN ÇAKAR’A SERT CEVAP

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz dün CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın medyaya yansıyan söylemleri üzerine yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi: "Dün İl Başkanımız Aydın Ünlü İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanıma Kocaeli ve İzmit’i ilgilendiren önemli bir konuda cevabı da çok basit olan net bir soru sormuştur. Soru şuydu: “Huzurevi inşaatından 300bin TL istemiş midir?”

ÜZERİNE VAZİFE DEĞİL

Kaldı ki sonrasında dün MHP’li belediye meclis üyelerimiz de usulüne uygun şekilde aynı soruyu yazılı soru önergesi şeklinde Fatma Hanıma sormuşlardır. Ancak CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’dan üzerine hiç vazife olmadığı halde ve il başkanımızın muhatabı olamayacak bir mevkiden hadsiz ve seviyesiz bir açıklama maalesef medyada yer almıştır. İl başkanımızın bu zatla polemiğe girecek ne vakti vardır, ne de konumu gereği kendisine cevap vererek önemli hissetmesini sağlamaya niyeti vardır.

BİTİNİZ KANLAMAYA BAŞLAMIŞ

"CHP İzmit İlçe başkanına eşdeğer mevkideki siyasi muhatabı olarak kendisine şunları söylemek isterim. Sayın Çakar. Belli ki bitiniz kanlanmaya başlamış. Bazı büyükşehirleri ve İzmitimizi kimlerle gizli ittifaklar ve pazarlıklar yaparak kazandığınız ortada. Bu pazarlıklar sonucu hangi tavizleri verdiğinizi ve hangi kadroları kimlere peşkeş çekeceğinizi göreceğiz. Sıkı takipteyiz. MHP’li üyelerimizle belediye meclisindeyiz. Ensenizdeyiz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin üstün siyaset mühendisliğinin eseri olan ve 15 TEMMUZ’ların tekrar yaşanmaması için ve lider ülke Türkiye vizyonu için tesis edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sonucunda oluşan ittifaklar sayesinde hayal bile edemeyeceğiniz belediyeleri kazandınız."

"EDEP SAHİBİ OLSAYDINIZ"

"Tabii ki teşekkür beklemiyoruz ama biraz insaf ve edep sahibi olsaydınız en azından MHP İl Başkanına laf yetiştirmekten hicap duyardınız. Ak Parti’nin MHP’ye iş sahası yaratıp yaratmaması konusu tamamen Cumhur İttifakının kendi iç meselesidir. Biz “BEKA” derken sizler gibi kadro pazarlıkları yapmadık. “Kişi kendinden bilir işi”. “DEVLET AKLI”nın yeri ve zamanı geldiğinde ehliyet ve liyakatlı ülkücü kadrolara yer vereceğinden şüphemiz yoktur. Seçim öncesi Kandilden medet umduğumuz ise kocaman bir safsatadır, hezeyandır. Seçim öncesi İmralı, Kandil ve HDP arasındaki fikir ayrılığından bahsetmiş olmayı “yılana sarılmak” olarak açıklamak yılan gibi sinsi ve kıvrak olmayı gerektirir. Daha dün grup toplantısında sizin genel başkanınız Kılıçdaroğlu’nun katil Demirtaş’ın neden içeride olduğunu sorgulaması yapılmış olan kirli pazarlıkların gereği değilse nedir?"

"CEVAP BEKLEMİYORUM"

"Bundan sonra size siyasi hiyerarşi ve üslup konusunda uyarma gereği hissetmeyeceğimi umuyorum. Gereksiz gerginlikler üretmek yerine İzmit için belediye imkânlarını da kullanarak iş, aş ve hizmet üretmeye odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Bu polemiği daha fazla uzatmak niyetinde değilim. Cevap beklemiyorum."

03 Tem 2019 - 14:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.