Mavi Kocaeli Gazetesi’nin Baskısı Sona Eriyor

Kocaeli’de 10 Yıldır yayın hayatına devam eden Mavi Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Olcay Sanal artık gazetenin basılmayacağını açıkladı

Basılı Medya gün geçtikçe ekonomik krizin de etkisiyle değerini yitiriyor. Teknolojinin ve internet çağının etkisi internet gazetelerine güç katıyor. Artan baskı maliyetleri doğrultusunda da çoğu yazılı gazete yayın hayatına son verip internet gazeteciliğne devam ediyor. Bunlardan biri de 10 yıldır Kocaeli’de yayın hayatına devam ettiren Mavi Kocaeli Gazetesi oldu. Gazete İmtiyaz Sahibi olcay Sanal sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile 29 Haziran günü son baskıyı yapacaklarını ve artık bayilerde satılmayacağını açıkladı. Gazete yayınlarına internet üzerinden devam edecek.

27 Haz 2019 - 17:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.