Başkan Erdoğan Sonrası İçin Soylu Mu Hazırlanıyor?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı twitter üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.

Başkan Erdoğan Sonrası İçin Soylu Mu Hazırlanıyor?
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Partili Türkkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonrası için Süleyman Soylu'nun getirileceğine ilişkin iddiaların konuşulduğunu ifade etti. Bu tür iddialara karşı İYİ Partili Türkkan, AKP'nin Soylu'yu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine benimsemeyeceğini belirtti.

"SOYLU'YU ODUNLA KOVARLAR"

Konuya dair iddialara ilişkin Türkkan, twitterdan şu paylaşımda bulundu: "Süleyman Soylu ile ilgili olarak; “Erdoğan’dan sonrasına hazırlanıyor” şeklinde bazı görüşlere rastlıyorum. Ben de size bu cenah ile 40 yıldır hukuku olan bir siyasetçi olarak söylüyorum: Allah geçinden versin ama Erdoğan’dan sonra Soylu’yu odunla kovarlar AK Parti' den.

10 Haz 2019 - 15:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.