16 Suçtan Aranan Dolandırıcı Yakalandı

İzmit'te, 16 farklı suçtan 15 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Göksel A.(55) polisin operasyonu ile yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 16 ayrı suçtan aranması bulunan ve 15 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Göksel A.'nin İzmit'te olduğu bilgisine ulaştı. Polis, Göksel A.'yı teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan takip sonucunda Göksel A., Yahya Kaptan Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinin önünde yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Göksel A.'nın Kocaeli, İstanbul, Karabük, Gümüşhane, Zonguldak'ta 'Kendini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırmak', 'Resmi belgede sahtecilik ve hırsızlık' gibi 16 ayrı suçtan 15 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve 2018 yılından beri arandığı öğrenildi. Göksel A. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Göksel A., adliyede tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

22 May 2019 - 12:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.