Dost Eller Projesi Umut Olacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal belediyecilik çalışmalarını hayata geçiriyor.

Proje kapsamında Ramazan kolisi ve para yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar, İzmit Belediyesi’ne başvuracak. Vatandaşların yapacakları ayni ve nakdi yardımları gerekli koordinasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Belediye Buluşturacak

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Hürriyet “Ramazan ayı manevi duyguların, birlik beraberliğin, paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığı aydır. İzmit Belediyemiz olarak bir yandan her akşam mahallerimizde gerçekleştirdiğimiz programlarımızla eski Ramazan kültürünü yaşatırken, diğer yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyoruz. Bunları belediye imkânlarımızla gerçekleştirirken seçim vaatlerimizden olan Dost Eller Projemizi de hayata geçiriyoruz. Projemiz kapsamında erzak ve para desteği sağlayan vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizi arayarak bize kayıt yaptıracaklar. Biz de yaptığımız tespitlerle yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturmuş olacağız.

Ramazan İle Sınırlı Değil

Bu projemizi sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmayacak. Ramazan’dan sonra da para, erzak ve ikinci el eşya yardımı şeklinde devam ettireceğiz. Özellikle öğrencilerimize de fayda sağlayacak projemiz, ihtiyaç sahiplerimize umut verecek” şeklinde konuştu.

Projeye destek veren gönüllü vatandaşların İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri kaydedildi.

14 May 2019 - 10:43 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.