Bu Ağacın Meyveleri Sevgi Veriyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında ilimize gelen misafir ülke çocukları, Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da oluşturulan Sevgi Ağacı’na ülke bayraklarının renklerinden oluşan cam yaprakları asarak dünyaya sevgi ve barış mesajları verdi. 47 ülkeden gelen dünya çocuklarının elleriyle cam yapraklar astığı Sevgi Ağacı, tüm dünyaya örnek oldu.

Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın bu seneki ana teması ise ‘Doğal Yaşam ve Çevre oldu. 47 ülkeden ilimize festival için gelen çocuklar geri dönüşüm şişelerinden elde edilmiş ve ülke bayraklarına boyanmış cam yaprakları Ormanya’nın girişinde bulunan Sevgi Ağacı’na astı. Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da bulunan ve dünya çocuklarının ülkelerinin bayraklarında yer alan renklerden yapılan cam yapraklardan oluşan Sevgi Ağacı muhteşem bir görüntü meydana getirdi. Festivalin en özel etkinliklerinden biri olan Sevgi Ağacı ile 47 ülkeden gelen misafir çocuklar, birlik ve beraberliği tüm dünyaya gösterdi.

KARDEŞLİK TOHUMLARI EKİLDİ

Ülkelerini temsilen Sevgi Ağacı’na cam yaprakları asan dünya çocukları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nin dünyaya örnek olduğunu ifade etti. Dünya çocukları temsili olarak Ormanya’da gerçekleştirilen Sevgi Ağacı’nın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, dostluk ve kardeşlik tohumlarının atıldığı bu etkinliğin her sene yapılması gerektiğini belirtti.

22 Nis 2019 - 12:23 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.