Sarı Kırmızıyla Atan Küçük Kalpler Stadyum ve Müzeyi Gezdiler

Körfez Galatasaray Spor Kulübü Taraftar Derneği genç desteğe ihtiyacı olan çocuklarla birlikte İstanbul'a giderek Galatasaray Stadyumunu ve Müzesini gezdi.

Körfez Galatasaray Spor Kulübü Taraftar Derneği genç desteğe ihtiyacı olan çocuklarla birlikte İstanbul'a giderek Galatasaray Stadyumunu ve Müzesini gezdi. " Çocuklar Yarının Büyükleri, Geleceğimizin Teminatıdır" şiarıyla genç bireylerle ve toplumun her değerini göz önünde bulundurarak farkındalık ve toplumsal duyarlılık projelerine devam eden dernek yönetimi bu tür projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini dile getirdi.

İlgiye ve sevgiye ihtiyacı olan çocukların hayatlarına Galatasaray ruhunu içselleştirmelerini sağlayarak spora olan ilgilerini arttırarak vakurlu bireyler olmaları amaçlanıyor.

Körfez Galasaray Spor Kulübü Derneği Başkanı Doğan Önal ve yönetimi gerçekleştirdikleri bu gezi organizasyonlarının yanı sıra birçok toplumsal farkındalık ve duyarlılık projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini dile getirdi

22 Mar 2019 - 10:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.