İspanyada Boğa Koşusu Yapıldı

San Fermin'de 8 gün sürecek insanların boğalarla sokakta koşması geleneğinin ilki bugün yapıldı.

İspanyada Boğa Koşusu Yapıldı
İspanyada Boğa Koşusu Yapıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın
Akşam matadorun karşısına çıkacak boğalar 850 metrelik yolda insanlarla koşturarak arenaya sokuldu. Boğa koşuları tarihine göre oldukça kolay geçen koşu 2 dakika 25 saniye sürdü. Heyecanlı ve tehlikeli anların yaşandığı koşu sonunda Kızılhaç'tan verilen bilgilerde, 1 kişinin boğaların boynuz darbesinden, 3 kişinin düşmekten yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Bir boğanın sakatlanmasından dolayı da koşuya 5 boğanın katıldığı belirtildi. Bu arada boğalarla koşuda yeni konulan kurallara uymadığı gerekçesiyle bir İngiliz vatandaşına para cezası kesildiği açıklandı. Koşu güzergahında belirlenen kırmızı çizgiyi geçtiği gerekçesiyle 200 avro ödeyen İngiliz, San Fermin'de para cezası alan ilk kişi olarak tarihe geçti. Ayrıca koşunun sonunu izlemek için arenaya girmek isteyenler, bu yıl ilk defa 3 avro ödemek zorunda kaldı.

05 Ağu 2014 - 08:19 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal - Abi bu boğalar insana zarar vermiyormu ya çok ağır bunlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 08:19