İşçilere ‘ARI SALDIRDI’..

Bir GSM şirketinin 4 çalışanı, baz istasyonu kurmak için Şehit Taner Güler Sokak’taki 4 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıya çıkmak için kullanılan gi...

Bir GSM şirketinin 4 çalışanı, baz istasyonu kurmak için Şehit Taner Güler Sokak’taki 4 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıya çıkmak için kullanılan girişin kenarındaki yaklaşık 1 metre çapındaki arı yuvasını gören işçilerden Serkan V. ve Yasin K., yuvaya zarar vermeden çatıya çıktı.

YARDIM ETMEK İSTEDİLER AMA..

Çatıda bir süre çalışan iki işçi, bir anda seslerden rahatsız olan arıların saldırısına uğradı. Arıların tamamen etrafını sardığı iki işçi, çıkış için kullanacakları yerde yuva olması nedeniyle çatıda mahsur kaldı. Bu sırada bina dışında bulunan diğer iki arkadaşından yardım isteyen iki çalışan, arı sokması sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.

TEDAVİ İÇİN HASTANEYE GİTTİLER

Kendi çabalarıyla arkadaşlarını kurtaramayan işçiler, önce arıcıları daha sonra ise itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bina çatısına merdivenli araçla ulaşarak işçileri mahsur kaldıkları yerden indirdi. Elleri arı sokması sonucu yaralanarak şişen işçiler, kendi çabalarıyla hastaneye giderek tedavi oldular

14 Kas 2017 - 10:30 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.