İzkander'de İcra Kurulu Seçildi

İzmit ve Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdikleri kongre sonrasında 11 kişilik icra kurulunu belirledi. B...

İzmit ve Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdikleri kongre sonrasında 11 kişilik icra kurulunu belirledi. Belirlenen icra kurul düzenlenen basın toplantısıyla basın mensupları ve vatandaşlara duyuruldu. İzmit ve Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 14 Ocak tarihinde gerçekleşen 8’inci olağan genel kurulunda Mevcut Başkan Hüseyin Öz yeniden başkan seçilerek güven tazelemişti. Ayrıca kongre sonucunda 30 yönetim kurulu üyesi seçilmişti. Kongre sürecini geride bırakan İZKANDER gerçekleştirdiği basın açıklamasında 11 kişiden oluşan icra kurulunu açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Öz, dernek olarak bugün itibariyle büyük bir aşk ve heyecanla güzel yarınlar için yola çıktıklarını kaydetti. Ayrıca Başkan Öz, MHP eski İl Başkanı ve Merak Akşener’in vefat eden ağabeyi Nihat Gürer’e Allah’tan rahmet diledi.

22 Oca 2017 - 15:25 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.