Kartepe Belediyesi’nden “Son Gün 30 Kasım” Hatırlatması

Kartepe Belediyesi yaptığı açıklamada vergi borcunu ödemek için son gün olan 30 Kasım Çarşamba gününü geçirmemeleri için mükelleflerine bir hatırlatma...

Kartepe Belediyesi yaptığı açıklamada vergi borcunu ödemek için son gün olan 30 Kasım Çarşamba gününü geçirmemeleri için mükelleflerine bir hatırlatma yaptı. Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan hatırlatmada;

“Vatandaşlarımız bu ödemelerini Belediyemiz Hizmet Binasında bulunan Gelir Servisine yatırabilecekleri gibi Uzunçiftlik Belediye Tahsilat Bürosuna da yapabilirler. Bununla beraber alternatif olarak, bankalar aracılığı ile ödeme yapabilecekleri gibi PTT kanalı ile de taksitlerini ödeyebileceklerdir. Mükellefler ödemelerini alternatif olarak Ziraat Bankası Kartepe Şubesi TR53 0001 0021 8911 7662 9450 07 IBAN numaralı hesaba veya 234789 numaralı posta çeki hesabına EFT veya havale yolu ile yapabilirler. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen mükellefler de, Belediyemiz internet sayfasında yer alan e-Belediye uygulaması üzerinden ödemelerini yapabilirler.”

29 Kas 2016 - 09:12 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.