İşte T Plakaların Verileceği Yerler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, dört ilçede yeni taksi durakları oluşumu ve yeni taksi(T) plakalarının verilmesiyle ilgili karar almıştı. 29 Aral...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, dört ilçede yeni taksi durakları oluşumu ve yeni taksi(T) plakalarının verilmesiyle ilgili karar almıştı. 29 Aralık Salı günü saat 09.30’da Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapılacak ihalede, plakaların verileceği ilçeler ve durak yerleriyle ilgili ayrıntı da belli oldu.

İhale ilanında, ilçelere göre T plakaların rayiç bedelleri de açıklandı. Kartepe ilçesi için T plaka rayiç bedeli 62.500 TL, Başiskele, Dilovası ve Körfez ilçeleri için 100 bin TL, olarak belirlendi. Açık arttırmalı olarak yapılacak bu ihaleye, daha önceden mevcutta T plakası olanlar katılamayacak.

TAKSİ DURAKLARI, ARAÇ SAYISI VE YERLERİ

Yeni verilecek taksi plakalarıyla ilgili ilçelere göre sayı, durak yerleri şöyle:

KARTEPE(11 durak-108 adet)

Eşme (3), Uzuntarla(6), Acısu(8), (Derbent(16), Suadiye(12), Arslanbey(9), Köseköy D-100 güney(10), Köseköy D-100 kuzey (10), Maşukiye(15), Uzunçiflik(15), Sarımeşe(4)

BAŞİSKELE(9 durak-37 adet)

Kullar-M.Kemal İÖO karşısı(3), Yuvacık Serdar Sağlık Ocağı yanı(3), Yuvacık Diş Hastanesi önü(3), Kullar MYO önü(3), Kullar Ulucami Caddesi(3), Bahçecik Şehit Ekrem Hürriyet caddesi (3), Yuvacık Ahmet Yesevi Caddesi(3), Yeni Hal önü (4), Symbol AVM önü(12)

DİLOVASI(4 durak-12 adet)

Belediye önü(3), Tren istasyonu önü(3), Tavşancıl mahallesi(3), Çerkeşli mahallesi(3)

KÖRFEZ(3 durak-10 adet)

Körfez Devlet Hastanesi önü(4), İlimtepe Muhtarlığı yanı(4), Yukarı Hereke mahallesi(2)

18 Ara 2015 - 08:57 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.