Civelek parti emekçilerinin yanında

Mahalle temsilcilerinden, milletvekillerine, belediye başkanlarından sade üyelere bütün partililerle temas eden Mahmut Civelek parti bayraklarını asan...

Mahalle temsilcilerinden, milletvekillerine, belediye başkanlarından sade üyelere bütün partililerle temas eden Mahmut Civelek parti bayraklarını asan emekçilerle bir araya geldi. Mücahit isimli bir partili ile bayrak asım işi sırasında selamlaşan Civelek’e AKP İl Başkan Adayı Şemsettin Ceyhan da eşlik etti. Bilindiği gibi Mahmut Civelek 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek il kongresinde başkan adayı olmayacak. Civelek’in milletvekili listesinde kendine seçilebilir bir sırada yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

04 Şub 2015 - 12:46 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.