ABD'de öldürülen Brown'ın cenazesi defnedildi

ABD'nin Missouri Eyaleti, Ferguson şehrinde 9 Ağustosta bir polis tarafından öldürülen 18 yaşındaki Micheal Brown'in cenazesi St. Louis'deki Friendly...

ABD'nin Missouri Eyaleti, Ferguson şehrinde 9 Ağustosta bir polis tarafından öldürülen 18 yaşındaki Micheal Brown'in cenazesi St. Louis'deki Friendly Temple Kilisesi'nde düzenlen törenden sonra defnedildi.

Sen Louis'de sabahın erken saatlerinden itibaren törenin yapılacağı kilisenin önünde uzun kuyruklar oluşurken, töreni çok sayıda yerli ve yabancı medya mensupları da takip etti.

Anne ve küçük kız kardeşin de Baba Micheal Brown ile kiliseye girerken geniş güvenlik tedbirlerinin alınması dikkati çekti.

Kilisede düzenlenen ayinin ardından seromoni ile arabaya konan Micheal Brown'in cenazesi uzun bir araç korteji eşliğinde defnedileceği mezarlığa götürüldü.

Kortejde özellikle motorsikletli gruplar dikkati çekerken, aile fertleri lüks limuzinler eşliğinde cenaze arabasını takip etti.

AA

26 Ağu 2014 - 08:47 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.