O Fabrikada İşçiler Yemekten Zehirlendi

İzmit’te Posco fabrikasında işçiler yemekten zehirlendi

İzmit Alikahya bölgesinde faaliyet gösteren Posco fabrikasında çalışan 66 işçi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelik oldu. Alınan bilgiye göre İzmit Alikahya bölgesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler öğlen Yemeğini yedikten sonra bulantı ve kusma şikâyetleri ile fabrikanın revirine gitti. Burada yapılan ilk müdahalelerinde işçilerin gıda zehirlenmesi yaşadığı belirlendi. Yedikleri yemekten zehirlendiği belirlenen 66 işçi çevredeki özel hastaneler ile sağlık kuruluşlarına sevk edildi işçiler kaldırıldı. 66 işçi hastanede tedavi altına alındı.

10 Mar 2020 - 19:55 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.